Tartós és rugalmas a nitril kesztyű

nitril kesztyű
nitril kesztyű

A takarítás során sokszor durva vegyi és irritáló anyagoknak vagyunk kitéve. Idővel a nitril kesztyű nélküli kezek sérüléseket és irritációt szenvedhetnek, ezért a kézvédelem elengedhetetlen, szinte minden takarítási munkához.

A megfelelő védőfelszerelés megtalálása kulcsfontosságú a biztonságos, valamint a hatékony és kényelmes munkakörnyezet elősegítése szempontjából. A takarító személyzetének a legjobb nitril kesztyűkre van szüksége ahhoz, hogy megőrizzék az egészségüket a munkanap során.

Megfelelő kézvédelmi eszközök nélkül, a kezek a napi vegyi anyagoknak való kitettség és a takarítási munka miatt károsodást szenvedhetnek. Ezért kulcsfontosságú a különböző típusú felszerelések biztosítása, amelyekre szükség van ahhoz, hogy munka közben a felső végtagok védve maradjanak.

A latexmentes vagy nitril kesztyűk erős szúrás elleni védelmet nyújtanak és ellenállnak a tisztítószerekben használt vegyi anyagokkal való hosszabb érintkezésnek. Válassza a nitril kesztyűket, ha folyamatosan kemény vegyszerekkel dolgozik, mivel ezek tartósak és rugalmasak!