Nyáron is használható a beépíthető elektromos kandalló

beépíthető elektromos kandalló
Beépíthető elektromos kandalló

A mérsékelt égövben, ahol hazánk található, a fűtés nagy jelentőséggel bír. Azon túl, hogy ennek megvan az egyértelmű funkciója, még egyedi hangulatot is kelt a felemelő látványával. Ez volt az egyik oka annak, hogy régen olyan népszerűek voltak a nyitott tűzhelyek. A modern technológia jóvoltából, már létezik olyan egyedi megoldás a beépíthető elektromos kandalló formájában, ami nyáron is működhet.

Mit tud ez a berendezés? Jóformán mindent, amit a hagyományos változat. Típustól függően, eltérő fűtőteljesítményt nyújt, amit igény szerint szabályozni, sőt, teljesen kikapcsolni lehet. A beépíthető elektromos kandalló élethű láng- és parázsszimulációval van ellátva, az egyedi LED technológiának hála.

Ilyen formában, ha odakint éppen tombol a nyár, a lakásban működik a légkondi, ez a tűzhely gond nélkül használható, hogy a lelkünket melengesse. Amint hűvösebbre fordul odakint a levegő, a beépíthető elektromos kandalló egyetlen gombnyomást követően, teljes értékű fűtőegységként látja el a feladatát. Tökéletes kiegészítője minden otthonnak.