A Stiga bozótvágó előtt kevés az akadály

Stiga bozótvágó
Stiga bozótvágó

A természeti erőknek gyakran nem lehet parancsolni, csak reagálni azokra. Ez éppen így van a különféle növények növekedésével kapcsolatban. Ha elfeledkezik a kert egyik részéről csak néhány hétig, akkor legközelebb nagy valószínűséggel csodákat fog látni. A káosz hamar eluralkodik a kezeletlen rendszerekben, viszont a Stiga bozótvágó megbirkózik az ilyen jellegű feladatokkal.

Ennek a benzines készüléknek a feladata, hogy a vastagabb szárú gazok se maradjanak talpon ott, ahol elhalad. A magas teljesítmény biztosított, csak üzemanyagra lesz szükség. A Stiga bozótvágó egyszerűen kezelhető, könnyen beindítható és jól testre szabható fogását, valamint egyéb paramétereit tekintve.

Egy heveder is szükséges, amivel felfogathatja a munka során. A 450 mm vágási szélesség már alapból elég jelentős felületet lefog. Könnyen lehet haladni vele előre, de jól jön a gyakorlati tapasztalat a műveletek során. A Stiga bozótvágó 2 ütemű motorral és 1,25 kW teljesítménnyel olyam munkatárs, amire bármikor számíthat.