Különleges ízű makréla

makréla
makréla

A legtöbben reggelire vagy vacsorára fogyasztják a rilette-ket és dipeket fő étkezésként, de szendvicseket is készítenek ezekből partikra. Rendkívül népszerű a makréla rilette, aminek hosszú eltarthatósága és csomagolása lehetővé teszi, hogy könnyedén magunkkal vihessük iskolába, munkahelyre, piknikre, kirándulásra.

Kimondottan ízletes étel, amit leggyakrabban pirítósra, toastra vagy kekszekre téve fogyasztják. A makréla rilette nagyon jól passzol friss salátával, idényzöldségekkel is.

Érdemes megkóstolnunk az iztenger.hu webáruház kínálatában szereplő terméket, ami magos mustárral készült. Az oldalon megismerhetjük az összetételét, de tálalási tippeket is találunk. Baráti beszélgetésekre, családi összejövetelekre ideális választás, hamar elvarázsolhatjuk ezzel a meghívottjainkat.

Abban az esetben is jó szolgálatot tesz a makréla rilette, ha zsúfolt nap után vagyunk és nincs erőnk vacsorát főzni. Úgyhogy tanácsos rendelni néhány üveggel a webáruházból, hogy legyen tartalékban, ha megkívánnák.