Klimax piercing szúrás Budapesten – Kihez érdemes fordulni?

Klimax piercing
Klimax piercing

A jó dolgoknak, hatásos kezelési eljárásoknak hamar híre megy, így például nem maradt ismeretlenségben a klimax piercing számos előnye sem. Nyilván szájról szájra terjed a híre, sokan mégsem tudják, hogy hol tudnák ezt az ékszert beszúratni. A Medical Piercing Szalon is vállal ilyen kezeléseket Budapesten. Voltaképpen a változókor egy természetes állapot, amit minden nő, sőt, minden férfi átél.

Viszont, a hormonális egyensúly felborulásával számos kellemetlen testi és lelki tünet járhat. Ezek közé sorolható a hangulatingadozás, a hőhullámok és a fejfájás is. Ezeknek a szimptómáknak az enyhítésében sokat segíthet a klimax piercing, ez az akupunktúra elvei alapján működő alternatív módszer.

Viselésével kiváltható mindenféle mesterséges hormon és gyógyszer használata. A panaszmentes változókor egyetlen lépésre, vagyis szúrásra van, ezért érdemes megfontolni a lehetőséget. Maga a szúrás egy pillanatnyi, rovarcsípéshez hasonlító fájdalommal jár, de ezt azonnal elfelejtjük, amint megtapasztaljuk az ékszer pozitív hatásait.

Érdemes kipróbálni, hiszen áldásos hatását már 2 héten belül megtapasztalhatjuk. Komoly fejfájás esetén, a klimax testékszer mellett, hasznos lehet a Shenmen piercing is. A menopauza idején sok nő meghízhat és természetes, hogy le szeretné adni a többletsúlyt.

Ebben az esetben célszerű a Slim piercinget is beszúratni, aminek étvágycsökkentő hatása van. A medicalpiercing.hu weblapon minden információt megtalálunk az elérhető testékszerekről, valamint azok kiváló hatásairól.

A klimax szimptómái kínzóak is lehetnek

A klimax tünetei nagyon kellemetlenek is lehetnek, bár ez nem mindenkinél van így. Azonban, ha jelentkeznek a rossz érzések, testi-lelki gondok, akkor mindenképpen tenni kell valamit. Fontos, hogy mindenki mérlegelje a saját tüneteit és ennek alapján keressen magának megfelelő terápiát.

A klimax tünetei közé sorolható a rendszertelen/elmaradó menstruáció, a koncentráció képesség és a szexuális aktivitás csökkenése, a gyakori, erős izzadás, hőhullámok, testsúlynövekedés, fejfájás, szédülés, erős szívdobogás, fülzúgás, hajhullás, vizelettartási problémák.

Ugyanakkor nem ritka, hogy az érintett arca és/vagy dekoltázsa gyakran kipirul, fokozott szőrnövekedést tapasztal, rosszul alszik, ingerlékeny, türelmetlen, depressziós, illetve az öregedés következtében önértékelési zavarai vannak. A klimax piercing azért lehet ideális választás, mert hatására helyreállhat a szervezet hormonális egyensúlya, csökkenhetnek, de meg is szűnhetnek a kínzó változókori tünetek, valamint endorfin szabadulhat fel, ami boldogabb közérzetet hoz.

Nyugodtabb hétköznapok reményével kecsegtet, hiszen a kiegyensúlyozott alvás, a hangulatingadozások megszűnése ezt eredményezi. Csökkenti a vérnyomást, kevesebb lesz vagy teljesen megszűnik a fejfájás, mérséklődik a túlzott ingerlékenység, enyhül a depresszió is a klimax piercing viselésével.

Nem érdemes gyógyszert szedni a változókorban, ha van a problémák megoldására alternatív módszer is. A korral amúgy is jönnek a betegségek, amiket csak orvossággal lehet kezelni, tehát ne szedjünk gyógyszert a klimax tüneteire is!