A CeraVe hidratáló arckrém egyedi kozmetikum

cerave hidratáló arckrém
cerave hidratáló arckrém

Ha szívesen kipróbálna egy új és hatékony, tudományos kutatásokra épülő bőrápolási technikát, akkor a CeraVe hidratáló arckrém Önnek lett kitalálva. De nézzük meg, mitől olyan különleges ez az egészségügyi szakemberek által elismert és ajánlott kozmetikum!

A CeraVe hidratáló arckrém titka az összetevőiben, a bőr védőrétegét erősítő ceramidok és a megfelelő nedvességtartalomról gondoskodó hialuronsav találkoztatásában rejlik. Ez a páratlan termék puhává, ragyogóvá teszi a bőrt.

Mivel nem zsíros állagú, a felvitele után szinte azonnal felszívódik, anélkül, hogy zavaró nyomot hagyna maga után. A CeraVe hidratáló arckrémet a reggeli tisztálkodás után és az esti lefekvés előtt is érdemes elővenni. Finom, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk az arcbőrünkbe, a nyakunkra is juttatva belőle és az eredmény rövid időn belül érzékelhető lesz.

A CeraVe hidratáló arckrém minden bőrtípusra ajánlott, tehát az érzékeny bőrűek is bizalommal használhatják, ez a kiváló minőségű termék ugyanis mentes az irritációt okozó illatanyagoktól és egyéb mesterséges összetevőktől.