Ezüst medál tökéletesre csiszolt kővel

ezüst medál
ezüst medál

Az ezüst értékes és időtálló nemesfémünk. Egy igényesen kidolgozott ezüst medál nők és férfiak nyakában egyaránt megfigyelhető napjainkban is. A szép ékszerek ugyanis sohasem mennek ki a divatból.

Az ezüst hálás anyagnak számít, hiszen az aranyhoz hasonlóan nem oxidálódik, így hosszú ideig megőrzi a szépségét és a csillogását. Sokan úgy vélik, hogy gyógyító hatással is rendelkezik, mivel az ezüst nyaklánc és medál viselése jót tesz a tüdőnek. Már évezredekkel ezelőtt is roppant népszerű volt, ahogy ma is.

Egy ízlésesen elkészített ezüst medál tökéletes kiegészítője lehet egy elegáns öltözéknek. Ha csodaszép követ is tartalmaz, úgy még jobb. A kristályok remek kiegészítői az ezüstnek, ráadásul még értékesebbé teszik az ékszert.

Az asvanybolt.hu webáruházban kapható ezüst medál változatok egyszerűen csodálatosak. A különböző kvarcból készült kabosonok remek párost alkotnak az ezüst alappal. A tökéletes csiszolású ásványok pazar kiegészítők úgy a hétköznapokon, mint a különlegesebb alkalmakon.