A vízszerelés sok kockázattal jár

Elromlott egy vízcsap és telepíteni kellene egy újat? Esetleg szivárog a víz valamelyik vezetékből, vagy az egyik összeillesztés nem szigetel már megfelelően? Akkor mihamarabb hívjon egy szakit, aki rövid időn belül meg tudja oldani a problémáját! A vízszerelés hozzáértést igényel, így nem ajánlott házilag próbálkozni vele.

Egy rosszul felszerelt csap jobb esetben nem fog megfelelően működni, de a meghibásodott vagy sérült vízhálózat nem szakszerű kezelése nagyobb problémát is okozhat. A legjobb, amit ilyen esetben tehet, hogy elzárja a főcsapot és tárcsáz egy gyorsszolgálati telefonszámot.

Ugyanis a megrepedt cső vagy a már nem kielégítő összeillesztések a nyomás hatására hamar továbbromolnak és az egész ház megtelik vízzel. Ugyanez a helyzet, ha nem szakszerűen végzi el a cserét, mert egy apró hiba és úszik a kedvenc szőnyege, a bútorok és a padlót is lehet felszedni. Tehát, ha vízszerelés szükségeltetik, akkor ne kockáztasson, hanem hívjon mesterembert mihamarabb, aki garanciát is vállal a munkájára!