Az infraszauna jótékony hatású

Infraszauna

A testünkkel való törődés fontos szempont a hosszú és egészséges élethez. Ehhez számos kiegészítő és jótékony hatású készítmény áll rendelkezésre. Az infraszauna a mai kor egy jelentős vívmánya, amely méltó utódja lehet a hagyományos finn szaunának. Hatásukat tekintve ugyanaz a kettő, viszont működési elvük merőben különbözik.

Az infraszauna esetében infravörös sugarak melegítik fel testünket és a fülke belsejét. Úgy működik, mint a napfény, amely tudtunkon kívül számos típusú sugarat bocsájt ki tesünkre. Az infravörös sugarak behatolnak a testünkbe és ott fejtik ki jótékony hatásaikat.

Nem kell megijedni, nem károsak a szervezetünkre, sőt! A full spektrumú sugárzóval ellátott típusok mindhárom infravörös tartományban sugároznak, így ezek fejtik ki a legnagyobb hatást, azonban árukat tekintve ma még ezek a legdrágábbak a piacon.

A jól bevált carbon sugárzóval készült típusok jelentősen kedvezőbb árúak, viszont csak egy típusú infravörös sugarat bocsájtanak ki. Minden infraszauna elérhető akár egy- vagy többszemélyes változatban is.