A ütésálló telefontok szinte elpusztíthatatlan

Masszív, mégis kecses telefontok

A telefonok dizájnja nem teszi lehetővé a megfelelő védelmet. Ezért nagy igény van az ütésálló telefontok minden fajtájára. Míg az egyszerűbb tokok védelmet nyújtanak a kisebb karcokkal szemben és az enyhébb ütések okozta sérülések ellen, addig az ütésálló telefontok sokkal keményebb körülmények között állja meg a helyét. Ha olyan helyen dolgozik, ahol nem megfelelő a környezet az okostelefon biztonságos használatára, akkor szüksége lesz egy ilyen tokra.

Úgy alakították ki, hogy miután a telefon behelyezésre kerül, védje a kijelzőt. Vaskos, ám mégis tiszteletet parancsoló vonalvezetésének hála, nem érheti baj a készüléket. Egyes ütésálló telefontok hátlapján található egy kipattintható kitámasztó, ami kényelmesebbé teheti egy video megnézését, mivel így mind a két kéz felszabadul.

A nagyobb eséseknek ellenáll és ezeknek nem fog nyoma maradni, a nagy becsben tartott telefonon. Elengedhetetlen megoldást jelent túrák alkalmával, sziklás vidéken, ahol elég egy rossz mozdulat és a mobil máris kicsúszhat a zsebből. Ilyenkor az ütésálló telefontok megvédi és az effajta élmények nem fogják tönkretenni a kirándulás hangulatát.

Vannak robosztus kinézettel rendelkező tokok, amelyekről sugárzik, hogy mire vannak kitalálva és találhatunk visszafogottabb kivitelű ütésálló telefontok modelleket egyaránt. Mindenki eldöntheti, hogy melyikre van szüksége. Nem fontos mindig ennek a toknak a használata, azonban alkalomadtán sokat segíthet. Ha egy vízálló telefont ilyen ütésálló telefontokkal kombinálunk, akkor nincs mitől tartani.