Igénybe vehető a reptéri parkoló

Kiváló parkolási lehetőség

Nem volt egyszerű, de végre megoldódott az a probléma, ami lehetetlenné tette, hogy hazánk legjelentősebb rendszere megfelelően működjön az utasok kényelme szempontjából.

A reptéri parkoló a F.A.P.-nak köszönhetően végre egyszerűen igénybe vehető, ráadásul a parkolási díjak sem szöktek az egekbe. Gazdaságos megoldást jelent még akkor is, hogyha több hétre van szükség egy parkolóhelyre. A reptéri parkoló modern technológiával van felszerelve, ami azt jelenti, hogy éjjel-nappal biztonsági kamerákon keresztül megfigyelés alatt van tartva.

A járművekre biztonsági személyzet vigyáz, ezért Ön ugyanolyan nagyszerű állapotban fogja visszakapni az autóját, mint ahogy náluk hagyta. Egyszerűen megközelítheti Vecsés felől, ahol a reptéri parkoló lehetővé teszi, hogy elhelyezze az autóját, motorkerékpárját, de lehet ez akár utánfutó is.

Szinte biztos, hogy minden esetben kap helyet a reptéri parkoló igénybevétele esetén, hiszen 300 férőhellyel tudnak szolgálni. Látogasson el a fedettrepterparkolo.hu oldalára a további részletekért!