Miért népszerű a finofill?

finofill
finofill

A finofill egy speciális alapozó és simítóanyag, amit általában gipszlapok vagy más építőipari felületek előkészítésére használnak festés előtt. Erről a fantasztikus termékről tudni kell, hogy belső terekben alkalmazható.

A finofill a falak és a mennyezetek egyenetlen felületeinek kiegyenlítésében segít, ezáltal a festék vagy a tapéta felvitele sokkal egyszerűbb lesz. Az összetételét illetően, műgyantából és különböző adalékanyagokból készül, amik lehetővé teszik az egyszerű alkalmazását, illetve a jó tapadását. Egyáltalán nem nehéz keverni és hamar szárad, ami jelentős mértékben hozzájárul a gyorsabb munkavégzéshez. A finofill felhasználása előtt elő kell készíteni az adott felületet, eltávolítani a port, a szennyeződéseket és meggyőződni arról, hogy száraz e a környezet.

A szakértők szerint, vékonyan és egyenletesen kell felvinni egy simító segítségével. Többszöri ismétlés után, a kívánt eredmény nem marad el. Miután a finofill teljesen megszáradt a felületet lehet csiszolni, valamint előkészíteni a festéshez.