Különleges La Roche Lipikar készítmények

la roche lipikar
la roche lipikar

A nagyon száraz, atópiás ekcémára hajlamos bőr ápolására speciális, minőségi termékekre van szükség. Kifejezetten irritáció és viszketés ellen lett kifejlesztve a La Roche Lipikar tusfürdő és fürdőolaj. Csecsemők, gyermekek és felnőttek érzékeny bőrére egyaránt alkalmazható.

Tápláló shea vaj tartalma erősíti a bőr védekező képességét. Használatával enyhül a húzódó érzés, visszaszorul a kemény víz szárító hatása és a bőr visszanyeri hidratáltságát, valamint a komfortérzetét. A La Roche Posay Lipikar balzsam egy lipidpótló testápoló, ami nyugtatja a száraz bőrt és azonnal csillapítja a viszketést. Ezen kívül támogatja a mikrobiom egyensúlyban tartását, helyreállítja a természetes védőréteget, valamint táplálja a bőrt.

Jól tolerálható, illatanyagoktól mentes és a nikkelre érzékeny bőr esetében is gond nélkül alkalmazható. Gyorsan beszívódó textúrájának köszönhetően, könnyű a mindennapos használata. A La Roche Lipikar balzsam ugyancsak megfelel az újszülöttek, a kisgyermekek és a felnőttek bőrápolására.