A Jura tisztító tabletta óvja a kávégépeket

jura tisztító tabletta
jura tisztító tabletta

A kávégépek kifogástalan működéséhez az is szükséges, hogy a készülék mindig tisztán legyen tartva. Praktikus és hatékony erre a célra a Jura tisztító tabletta. A készülékek tisztítása kiemelt figyelmet érdemel, elsősorban abban az esetben, ha ezek napi használatban vannak.

Természetesen mindenki azt szeretné, hogy a gép tisztítása ne igényeljen különösebb fáradozást. A Jura tisztító termékek hatékonysága vitathatatlan, már rengeteg kávézóban és otthonban bizonyítottak. A 2 az 1-ben Jura tisztító tabletta gondoskodik a készülék hosszú élettartamáról. A termék 2 az 1-ben megnevezése azt jelenti, hogy tisztítja, ugyanakkor ápolja is a berendezést. Az első fázisban a tabletta leoldja a főző térben és a kifolyóban lerakódott szennyeződéseket.

A második fázisban a Jura tisztító tabletta kenőanyagot juttat a tömítések és a mozgó alkatrészek közé. Tisztává és ápolttá varázsolja a gépet, mindössze 15 perc alatt. A kavegepwebshop.hu webáruházban a Jura tabletták többféle kiszerelésben elérhetők, verhetetlen áron.