Játékvezérlő nagy játékosoknak

A mai, modern számítógépes játékok már nem élvezhetők ki teljesen, csupán a billentyűzet és az egér segítségével. Tökéletes élményt csak a játékvezérlő biztosít, sőt, vannak olyan játékok, amelyek csak ennek segítségével játszhatóak. Válogathatunk hagyományos gombos, joystickkel kiegészített változatok és kormányos-pedálos megoldások közül is.

Stratégiai játékokhoz általában elegendő a nyomógombos játékvezérlő. Az akciójátékokhoz már szükség lehet joystickre is, az autós szimulációkhoz pedig elengedhetetlen a kormány, amit pedálokkal is kiegészíthetünk. Abban az esetben, ha valaki csak az egyik típus után érdeklődik, akkor megúszhatja csak egy kiegészítő beszerzésével, de ha mindenevő, akkor már többféle játékvezérlőre is szüksége lehet.

Azonban ez sem probléma, hiszen a www.ceocomputer.hu weboldal révén, egy helyen be lehet szerezni mindegyiket, így a postaköltséget is meg lehet spórolni. Amennyiben igazi játékélményre vágyik, akkor nézzen be a CEO Computer webáruházba és rendeljen mihamarabb!