Ideális megoldás lehet a fém lépcső

Fém lépcső

Sokszor nem lehet kialakítani a valóban tartós betonlépcsőt, ezért a szakemberek más megoldást kell keressenek annak érdekében, hogy a lépcső adva legyen, és természetesen, a legnagyobb erőkifejtést is kibírja.

A fém lépcső jelentheti azt a megoldást, amit számtalan esetben fel lehet használni. Ennél igencsak fontos tartozék a tűzihorganyzott lépcsőfok, amelyet tekintve leginkább a 800×270 mm-es méretű a kedvelt, amelyik 30×2-es lapos acélból 33/33-as bordaosztással rendelkezik. Ezen fém lépcső a belépési oldalán egy kiváló csúszásmentes biztonsági belépőéllel bír, ami megakadályozhatja a nagyobb balesetek, sérülések bekövetkeztét. Sőt, a jobb fém lépcső két rövidebb oldalán pedig szerelőlemezek is megtalálhatóak.

Ezen kellékek a lépcsőkarokhoz történő rögzítést szolgálják. Ezen változatú fém lépcső minden téren képes megkönnyíteni a lépcsőszerkezetek helyszínre szállítását és szerelését. Ez azért van így, mert a teljes rendszer nem igényel előre összeállítást és elfelejthető a sok bajjal járó helyszíni hegesztés is, amitől még a tapasztaltabb hegesztő szakemberek is tartanak.