Födémszigetelés kevés munkával, gyorsan, könnyen és tökéletesen

Manapság egyre többen döbbennek rá, hogy milyen sokat spórolhatnak fűtésszámlájukon illetve mennyivel növelhetik ingatlanuk értékét a régi építésű ingatlanok utólagos szigetelésével. A homlokzat szigetelés, valamint az ablakok cseréje mellett jelentős megtakarítás érhető el a födémszigetelés korszerűsítésével is.

A Magyarországon kizárólag a zsámbéki székhelyű Naturvéd & Health Kft. által forgalmazott CLIMATIZER PLUS nevű cellulóz alapú szigetelésnek köszönhetően a vízszintes felületek hőszigetelése kevés munkával, gyorsan, könnyen és tökéletesen megoldható. A túlnyomásos töltési technológiával a padlástérbe juttatott cellulóz alapú szigetelőanyagot a már meglévő födémszerkezetbe juttatják, vagy szabadon is használható.

A szerkezetbe való bejuttatáshoz elégendő egy nyílás. Az applikáló gép ezen keresztül akár 4 méter távolságba is képes eljuttatni az anyagot. A födémszigetelés során a padlástérbe juttatott CLIMATIZER PLUS réteg vastagsága javítás és meglévő szigetelés pótlása esetén körülbelül 10 cm, sűrűsége 27-32 kg / m³. Amennyiben 10 cm feletti szigetelő réteget juttatnak a födémbe, ennél sűrűbb, 32-40 kg / m³ a szigetelőanyag.

  • Bejegyzés kelte:
  • Utolsó módosítás:
  • Szerző:
  • Kategória: Szolgáltatás