Élje át pszichothriller könyvek izgalmait!

A drámai történetekre minden ember különböző módon reagál, hiszen egyesek a körmüket rágják olvasás közben, míg mások bátran viselik a legnagyobb izgalmakat is. A Cor Leonis könyváruház pszichothriller könyvek izgalmait kínálja olvasóinak.

A sokak által ismert, filmvásznon is megjelenő pszichothriller történet Alfred Hitchcock „Psycho” című munkája, ami egy pszichiátriai problémákkal küzdő moteltulajdonos, Norman Bates tragédiáját meséli el. A halott anyja ruhájába beöltöző, tudathasadásos férfi sorra gyilkolja meg a motelbe betérő vendégeket.

Előbb egy titkárnőt, Marion Cranet teszi el láb alól, majd a fiatal hölgy felkutatására küldött magánnyomozóval végez, végül azonban titka és a gyilkosságok lelepleződnek. A klasszikus, 1960-ban leforgatott történetet 1998-ban újra feldolgozták.

A film egy valódi gyilkos, Edward Gein esetét dolgozza fel, aki két embert ölt meg. A pszichothriller könyvek hasonló izgalmakat garantálnak, mint Alfred Hitchcock díjnyertes filmje. Ajánljuk Önnek Nevada Barr izgalmas regényeit megvásárlásra!