Fog implantátum Budapesten, avagy miért pont a Dental Center?

fog implantátum Budapest
Fog implantátum Budapest

A kiváló renoméval rendelkező, töretlen népszerűségnek örvendő Dental Center Fogorvosi Rendelő alapvetően családi vállalkozás. A szakorvosi rendelő specialistái közel 50 év munkatapasztalattal a hátuk mögött garantálják a páciensek elégedettségét és minden esetben személyre szabott megoldásokat kínálnak.

Az általuk beültetett IHDE azonnal terhelhető fog implantátum Budapest városában és az egész országban is népszerűnek számít, természetesen érthető okok miatt.

A professzionális gárda büszke arra, hogy a páciensei között köszöntheti a környező országok állampolgárait is. Az azonnal terhelhető implantátumok beültetése, akár a teljes állkapocs helyreállítása esetén sem vesz több időt igénybe 72 óránál.

Az eljárás során a páciensek nem tapasztalnak fájdalmat, így a fogorvosi széktől való rettegést is elfelejthetik. A fog implantátum Budapesten történő beültetése előtt egy minden részletre kiterjedő vizsgálaton kell átesniük a jelentkezőknek, aminek keretén belül sor kerül az új fogsor megtervezésére is.