Chipolino futóbicikli, az átmeneti jármű

Chipolino futóbicikli,
Chipolino futóbicikli,

A kicsi egyre gyakrabban utal rá, hogy szeretne megtanulni bringázni? Kitűnő döntés a Chipolino futóbicikli, amivel átsegíthető a tanulás első fázisain.

Egy ilyen járgánynak az a lényege, hogy már kormánnyal irányítva és kerekeken gurulva tudjon haladni a gyerkőc, ami nem mellesleg úgy néz ki, mint egy bicikli. Amennyiben az előző eszköze egy kis motor volt, utána nagy lépés lehet ez a tanulási folyamatban.

Kormánya és ülése állítható, így a gyermek méretéhez igazítható. Annak érdekében, hogy a kezük ne csússzon le a kormányról, műanyag gumival lett borítva. Masszív kerekeket kapott és könnyen össze is lehet csukni.

Azért, hogy a kerékpározás később egyszerűbben menjen, ez az eszköz fejleszti az egyensúlyt is. Használatát 2 éves kortól egészen 4 éves korig ajánlják, így hosszú távú befektetés lehet. A legtöbb Chipolino futóbicikli váza könnyű, ezáltal szállítani sem nehéz. Látogasson el a globhome.hu oldalra, ahol többféle színben és kivitelezésben is megvásárolhatja, ráadásul kedvező áron.