Dugókulcs készlet baráti áron

dugókulcs készlet
dugókulcs készlet

Nincs olyan szerelőműhely, ahol ne lennének jelen ezek az eszközök. Alapjába véve, a kialakításuk miatt számítanak előnyösnek, mert a mélyebb furatban elhelyezkedő csavart lehetetlen lenne ki- és becsavarni egy átlagos villáskulccsal.

A dugókulcs készlet azonban lehetővé teszi a mélyedésekben elhelyezkedő csavarok meghúzását is. A dugókulcs készlet egyik legfontosabb része maga a hajtókar. Minél nagyobb, annál nagyobb erő kifejtésére lehetünk képesek.

Főként emiatt árusítják készletben ezeket a szerszámokat, mivel egy bizonyos hajtókarhoz, adott méretű dugókulcsokat lehet használni. Nem árt pontosan tisztában lenni a méretbeli különbségekkel.

Általában műanyagtálca vagy fémdoboz szolgál a tárolásukra, ami kifejezetten hasznos a könnyű szállíthatóság szempontjából. A dugókulcs készletek koronázatlan királyai közé tartozik a Yato, a Beta, a Milwaukee és nem utolsósorban a Möller. Egy 108 darabos dugókulcs készlettel mondhatni legyőzhetetlenek leszünk. Nem lesz olyan csavar, ami kifoghatna rajtunk.