Pántos tanga csodás tüllből

pántos tanga

Igazán sokféle fehérnemű fedezhető fel napjainkban az üzletek polcain, mindenféle stílusnak és elvárásnak megfelelően. Vannak hölgyek, akik a előszeretettel a pántos tanga viseletét választják szívesen, mert azt tartják vonzónak és kényelmesnek. A modellek általában puha tapintású csipkéből, valamint csodálatos tüllből készülnek. Bármilyen alkalomra ideális választás ez a fehérnemű, de sokan magukra öltik a hétköznapokban is. Sokféle kivitelezésben és színben vásárolható pántos tanga a dreamfashion.hu webshopból, itt mindenki megtalálja az ízlésének legjobban megfelelő példányokat.

A termékek korrekt áron kerülnek forgalmazásra, még az exkluzív modellek sem drágák. Ezek egyik csodálatos példánya a Wonderia Tong bordó színű pántos tanga, ami gyengéden öleli körül a csípőt, ily módon hangsúlyozva ki a formás idomokat. Ágyéka és feneke puha bordó tüll betétből készült, amit gyönyörű csipkemintás horgolt motívumok ékesítenek. Két méretben kapható, ami ajándéknak is tökéletes, hiszen díszdobozban kerül forgalomba.

Nemcsak menyasszonyoknak való a fehér harisnyatartó

A készleten szereplő modellek valóban szexi jelleggel büszkélkednek. A kínálat exkluzív darabja az elasztikus csipkéből készült Daisy fehér harisnyatartó, a méretre állítható, rugalmas pántokkal ellátott példány. A kiegészítő hátul állítható két sor kapoccsal záródik. Az esküvőjükre készülő arák egyik kedvence a fehér harisnyatartó, amit most Ön is beszerezhet. Elegáns és növeli az önbizalmat, igazi szexi hölgyeknek való darab, amiben vonzónak és magabiztosnak érezhetik magukat.

Több méretben is megrendelhető, de ha valaki nem tudná pontosan, hogy mekkorára van szüksége, akkor dönthet a weboldalon látható mérettáblázat segítségével is. Amennyiben az esküvőjére készül vagy egyszerűen csak kedveli a fehér erotikus fehérneműket, kiegészítőket, akkor feltétlenül ebben az internetes szaküzletben van a helye! A fehér harisnyatartó minden időben eleganciát kölcsönzött a viselőjének és ez nincs másképp ma sem. Ezért rendeljen néhány darabot belőle, hogy mindig legyen kéznél, ha szüksége lesz rá!