Bivalyerős a profi vésőgép

vésőgép
vésőgép

Az építkezéseken, lakás- vagy házfelújítások során nem lehet boldogulni egy megfelelő vésőkalapács nélkül. A vésőgép bevetésével jóval könnyebben végezhetőek el a bontási vagy épp vésési feladatok. A masina épp olyan egyszerűen megbirkózik a tégla falakkal, akárcsak a betonfalakkal. Megannyi brand termékei közül lehet válogatni.

Aki biztosra akar menni, a Bosch vésőgép mellett dönt, hiszen ez számtalan jó tulajdonsággal bír. Először is ott van az a tény, hogy a szerkezet igazán magas ütőerővel bír, a saját kategóriáján belül ez az egyik legerősebb eszköz. Ennek az adottságnak hála, a vésőgép gyors lemunkálást biztosít, legyen szó bármilyen környezetről és munkahelyzetről.

Azt is ki kell emelni a pozitívumok sorából, hogy a gép robusztus, stramm kialakítással bír, illetve a gyártás során felhasznált kiváló minőségű anyagoknak hála hosszú élettartamot biztosít a masina. Biztosan nem fog csalódást okozni az SDS-Max vésőgép, aminek az ütőereje 7,5 Jouletól 16,8 Jouleig terjed.

A nagyobb gépek már komolyabb bontási munkákhoz is megfelelnek és kiválóan ellenállnak a megterhelőbb feladatoknak is. Érdemes egy olyan mellett dönteni, amelyik rezgéscsillapító markolattal rendelkezik.

Az építkezéseken kell a gérvágó fémhez

Nem csupán a vésőkalapács az, ami nélkülözhetetlen a felújításokon. A gérvágó fémhez a szögben és ferdeszögben való vágást segíti elő. Ez egy nagyon speciális fűrész, amelyiket akár fémekhez is lehet alkalmazni a megfelelő vágókoronggal.

A gérvágó fémhez felszerelhető egy padra, asztalra vagy bármilyen állványra. A lényeg, hogy a szerkezet stabil legyen. Ha ez megvan, akkor a fűrészlap méretétől függően, a széles, vastag vágásokat igazán egyszerűen és nagyon biztonságosan lehet megvalósítani.

Egy adott termék beszerzése előtt nem szabad elfelejteni, hogy egyes gérvágó fémhez modellek csakis egy oldalra dönthetőek. Vannak persze olyanok is, amelyek kétoldali dőlésbeállítással bírnak. Ideális esetben olyan szerszámgépet kell venni, ami az előre beállított vágásszöggel lehetővé teszi a pontos, ismétlődő vágásokat. Csakis így garantált a teljes hatékonyság.