Milyen POS terminált vegyen egy futárszolgálat?

mobil POS terminál
Mobil POS terminál

A készpénzmentes fizetésé a jövő? Egyelőre nagyon úgy fest, hogy minden út a bakjegyek minél nagyobb részben való eltörléséhez vezet. Ez valahol a digitalizációnak alapvető velejárója, ugyanis minek vacakolni a hagyományos formákkal, amennyiben elég egy gyors érintés és az összeg a számlákon keresztül máris jóváíródik. A biztonság tekintetében sokkal előnyösebb egyetlen kártyát hordozni, sőt, akár már erre sincs szükség, mert telefonon keresztül ugyanúgy lehet fizetni.

A mobil pedig mindenkinél ott van folyamatosan. Természetesen ahhoz, hogy mindez megtörténhessen, szükség van olyan bankkártya terminálokra, rendszerekre, amik képesek elvégezni a műveletet. A nagy bevásárlóközpontokban már régóta vannak a kasszák mellett kis POS terminálok, amik erre a célra szolgálnak. 2021-től kezdve viszont már a legtöbb vállalkozásnak fontos biztosítani a készpénzmentes fizetés lehetőségét. A folyamatos csatlakozást igénylő eszközök egyértelműen nem jöhetnek szóba a taxisok, áruszállítók, mobil éttermek esetében.

A technológia viszont biztosít olyan mobil verziókat, amelyek tökéletesen megfelelnek az egyedi elvárásoknak. Például a Novopayment mobil POS terminálok remek választásnak bizonyulnak az olyan vállalkozásoknál, ahol a hordozhatóság az egyik legfontosabb szempont. A készülékek ugyanúgy működnek, mint a fix telephellyel rendelkező társaik. Csak be kell kapcsolni és máris használhatóak. A bankfüggetlen rendszerek a legtöbb kártyát elfogadják, a tranzakciókat pedig gyorsan jóváírják.

Egyedül arra kell figyelni, hogy az aksi ne merüljön le. A strapabíró kivitel biztosított, valamint a könnyű kezelhetőség szintén garantált. Amennyiben mégis valamilyen gond merülne fel szoftveres vagy hardveres területen, akkor a Novopayment ügyfélszolgálata 0-24 órában áll rendelkezésre a probléma elhárításában. A kifejezetten könnyű és kézbe simuló POS terminálok biztosan nem okoznak majd terhet a mozgatásuk során, így mindig ott lehetnek a közelben, amikor fizetésre kerül sor. Van több terminál, ezek között lehet dönteni, így garantáltan megtalálható a személyre szabott kedvenc.