Kockahas gyakorlatok otthon: így érdemes készülni a nyárra!

Intenset kockahas programja
Intenset kockahas programja

A tavasz közeledésével nagyon sokan kezdenek fogyókúrába, hiszen a téli mozgásszegény életmód, a nagy családi ebédek, vacsorák megtették a maguk hatását. Nyilván, mindenki kockahasat szeretne, azonban ez nem olyan könnyű, mint amilyennek hangzik. Megér egy próbát az Intenset kockahas programja. Ehhez hozzájuthatunk az intenset.hu weboldalon, ráadásul teljesen ingyen. Az oldalon azt is olvashatjuk, hogy lapos hasunk nem a hasizomgyakorlatoktól lesz, hanem a zsírvesztéstől.

A hasizmokat edzeni kell azért, hogy ha lemegy a zsírtömeg, akkor egy izmos, kockás has bukkanjon elő. Viszont, ha csak a hasizomedzést tartjuk, a diétát nem, akkor nem érünk el esztétikus eredményt. Tehát az edzés és a diéta csak együtt hatásos, ezért célszerű betartani az Intenset edzésterv és diéta programot. Nagyon fontos, hogy az edzéseket rendszeresen végezzük és ahhoz, hogy valóban jó eredményt érjünk el, keményen kell dolgozni. A kockahas diétát könnyen be lehet illeszteni a napi rutinba, talán a legelején érezhetjük nehéznek.

Az Intenset diétás étrendet dietetikusok segítségével, a legmodernebb táplálkozástudományi elvek alapján állította össze a szakember. Ha ezt betartjuk, akkor gyorsan és biztonságosan tudunk fogyni, formálódni. A nőknek kidolgozott Intenset diétának alacsony, 140 gramm szénhidrát és magas, 175 gramm napi protein az alapértéke. A férfiaknak készített diéta 160 gramm szénhidrátot és 190 gramm napi proteint tartalmaz. A fehérje nagyban hozzájárul az izomépítéshez, ezért nélkülözhetetlen. Mindkét nem tagjainál a rendszert képezi 1-2v protein shake is naponta.

A shake elűzi az éhségérzetet, segít az izmok regenerációjában és az új rostok képzésében. A lehető leghamarabb egy betartható diétával lehet eredményt elérni. A diéta többi hozzávalói egyszerűen beszerezhetőek, még csak sokkal több pénzbe sem kerül, mint a megszokott étrendhez való alapanyagok. Tehát, aki valóban szeretne leadni néhány kilót, kockahasra vágyik, annak érdemes betartania az Intenset programot, amihez csak egy kis akarat kell és némi kitartás.