Időtálló megoldás teraszfedésre

üveg előtetők
Üveg előtetők

Számos cég jelent meg a piacon, amelyek üvegmegmunkálással foglalkoznak. A Class Üvegstúdió 30 éves szakmai tapasztalatával az élen jár. Minőségi munkájukat az egész országban megismerték. Az üvegből készült dolgok nagyon népszerűek. Az üveg előtetők típusairól és árfekvéséről bővebben tájékozódhatsz ITT. Az edzett üveg ajánlott kültéri tetők fedéséhez, véd az eső ellen és esztétikai szempontból megváltoztatja az egész házat. A fából készült példány nagyon hamar elkorhad, míg az üveg ellenáll az idő múlásának.

Ezen kívül fényáteresztő tulajdonságuk van, hosszú évekig megmaradnak újszerű állapotban és egyedivé varázsolják a helyiséget. Nagyon fontos, hogy a tető megfelelően legyen felszerelve, mert egész évben ki van téve az időjárási körülményeknek, bírniuk kell a hideget és a forróságot is. A pontmegfogásos módszer exkluzív kategóriába tartozik, de a biztonság teljes mértékben garantált. A meglévő faszerkezetet sem kell lebontani, a szakember rutinosan rá tudja építeni az üvegtetőt.

Minden csavar és zár, ami a szereléshez szükséges, rozsdamentes acélból készül, ami azt jelenti, hogy a nedvesség hatására nem színeződik el. Sokan tartanak attól, hogy az üveg törékeny és az apró szilánkok balesetet okoznak, de valójában az edzett üvegek biztonságosak és szilárdak. Esetleges törés esetén a 2 üveg közötti ragasztó réteg egyben tartja a táblát. Az edzett üveg bárhol megállja a helyét, alkalmas teraszok és bejáratok fedésére. Egy előtető előkészítése 7-10 munkanap.

A cég vállalja nyílászárók, kádparavánok, üvegajtók, tükrök és korlátok gyártását, szerelését. Egyedi kéréseket, különlegességeket is megvalósítanak. A tervezéstől a kivitelezésig, mindenben számíthatnak rájuk az ügyfelek. Ön megálmodja, a csapat pedig megvalósítja a terveit. Amennyiben minőségi munkát szeretne, hívja bizalommal a cég szakembereit, akik hasznos tanácsokkal és ötletekkel is segítenek! A helyszíni állapotfelmérés után pontos árajánlatot adnak, ami tartalmazza a felmérést, a termék kiszállítását és az egész munkálatot. Fogyassza a kávét a stílusosan kialakított teraszon!