Gazdaságos választás a Kellys kerékpár

Kellys kerékpár
Kellys kerékpár

Ez a márkanév egyet jelent a minőséggel, elfogadható áron. Ahogy minden kategóriában, a kerékpárok között is akadnak olyan változatok, amelyek olyan sokba kerülnek, amit egy átlagember nem engedhet meg magának. Persze azok a modellek nem az átlagfelhasználásra lettek tervezve.

Viszont a Kellys kerékpár minden változata elképesztő felszereltséget kapott. A titok pedig éppen ebben rejlik. A gondosan összeválogatott alkatrészek egy olyan harmonikus egészet alkotnak, ami új szintre emeli a bringázás élményét. A cruiser és a városi Kellys kerékpár kényelme a fellegekbe repít.

A pehelykönnyű, országúti modellekkel sebesen száguldhatunk a célunk felé, míg az MTB-k elnyűhetetlenül bírják a strapát, még akkor is, ha a legdurvább terepre tévedünk.

De miként lehetett úgy összerakni egy Kellys kerékpárt, hogy az minden igénynek megfeleljen, de ne legyen túl drága? A különféle Shimano és SRAM alkatrészek kombinálásával remek összhatás érhető el mind a hajtás, mind a fékek terén. A Kellys kerékpár stílusos és időtálló választásnak számít.