Egyedi stílusú sminkasztalok

Dizájnos sminkasztal

Az a bútordarab, mondhatni minden hölgy álma. A sminkasztalok többféle kivitelben rendelhetőek meg a vivahome.hu weboldalról. Klasszikus dizájn jellemzi a formavilágát. Még inkább vonzóbbá teszi ezeket a bútordarabokat a tény, hogy kézzel készítettek, ami jól látszik a gyönyörűen megmunkált, hajlított formákon.

Minden női szív megdobban, amikor megpillantja a sminkasztalok valamelyik változatát. De nemcsak a dizájn szempontjából célszerű egy ilyet beszerezni, hanem funkcionalitás szempontjából sem elhanyagolható.

Romantikus landhaus stílusban készültek, ezért tűnhet úgy elsőre, mintha egy Disney rajzfilm egyik kelléke lenne. A tükrök kialakítása sem teljesen mindennapi, hiszen a sminkasztalok egyes változatai rendelkeznek két, csuklós külső tükörrel is, a tökéletesebb végeredmény érdekében.

A formák lenyűgözőek és részlet-gazdagok, ugyanakkor könnyen tisztíthatóak. De mit érnének a sminkasztalok egy kényelmes ülőke nélkül? Ezt sem kell külön beszerezni, hiszen ezzel együtt rendelhetőek meg a webáruházból, akciós áron.