Egy bérelt webáruház is lehet egyedi

A legtöbben úgy gondolják, ha webáruházat bérelnek, az nélkülözni fogja az egyediséget. Pedig a webáruház bérlésnek is van egy olyan változata, amikor minimális költség ráfordítással egyedivé tehető egy bérelt webáruház.
A minibolt.hu oldalra regisztrálva kipróbálhatja az általuk ajánlott webáruház szerkesztését, ha egy tesztáruházat igényel, természetesen költségmentesen. Ha Ön megfelelőnek találja, készítenek Önnek egy egyedi színvilágú reszponzív webáruházat, ami automatikusan érzékeli a kijelző felbontását, méretét, tehát mobiltelefonon is tökéletes a megjelenése.
Ma már ez elengedhetetlen. Elképzelése szerinti fejléccel, háttérrel, logóval, menücímkékkel építik fel az oldalt. Felépítik termékei kategóriáit, alkategóriáit. Beépítik a kívánt termék tulajdonságokat például szín, méret, kiszerelés.

Kívánságára készítenek diákat, amik slide show-ként vonzóbbá tehetik webáruházát. Webáruház bérlés esetén garantálják a zökkenőmentes üzemmenetet, a korlátlan tárhelyet és e-mail forgalmat, igény szerinti postafiókkal.
Ügyfélszolgálatuk a hét minden napján – e-malen, telefonon, skype-on – folyamatosan a rendelkezésére áll. A webáruház bérlés előnye még, ha a későbbiek során fejleszteni szeretné webáruházát, annak sincs akadálya.