Dalmácia kedvelt úti cél

A strandszezonnak idén már vége, de aki már most kezdi tervezgetni a jövő évi nyaralást, annak mindenképpen érdemes számba venni a horvátországi utazás lehetőségét is. Az Adria partján kiváló szabad strandok és szálláshelyek várják a pihenni vágyókat.

A szinesbulvarlap.hu oldalon sok érdekes információt megtudhatunk a horvátországi nyaralási lehetőségekről. A turisták által különösen kedvelt Horvátország egyik tengerparti régiója, amit Dalmácia néven ismerünk.

A terület jellegzetes hangulatát fokozzák a kis halászfalvak, amelyek visszarepítenek minket az időben, valamint a több mint 1000 kisebb-nagyobb szigetből álló szigetvilág is vonzó lehet a látogatók számára. A nyaralás során számtalan újdonságot próbálhatunk ki Dalmáciában.

Megismerkedhetünk a helyi kultúrával, a jellegzetes ízekkel, de a vízi sportok rajongói sem fognak unatkozni. A kristálytiszta vizű strandokon remek lehetőség adódik a fürdésre és búvárkodásra. A kényelmes szállodákban pedig mindenki kipihenheti magát. Válassza jövő évi nyaralása helyszínéül Horvátországot!