Bélyegzők választható szöveggel

Egy új vállalkozás beindítása igen sok utánajárással történik, rengeteg mindent be kell szerezni a működéshez, kezdve a papíroktól, az irodahelyiségen át, egészen a berendezésekig. Egy vagy több bélyegző is szükséges a munkához.

A Copy Trió Kft. webáruházában nagyon jó minőségű dátum és szöveg bélyegzők rendelhetőek meg, amelyek adott esetben 12 féle szöveggel, a leggyakrabban használt irodai szavakkal vannak ellátva. Ezen kívül év, hónap, nap dátumformátummal is. Az évszalag 12 évig használható és vannak olyan modellek, amelyeken a szöveg kék, a dátum pedig piros színnel jelenik meg.

A szövegek választhatóak a bélyegzőkön, mint például: átutalva, bevételezve, átvéve, ellenőrizve, elintézve, fizetve, érkezett, iktatva, kiadva, könyvelve, számlázva vagy megrendelve. Tehát, amennyiben a bélyegzők érdeklik, akkor mindenképpen látogasson el ebbe a webáruházba, ahol nagyon sok irodai termék megvásárlása lehetséges! Viszont azt is tudni kell, hogy ez a cég az irodai kisgépek javítását és karbantartását is vállalja.