A Revalid ára ellenében megfizethetetlen juttatást kaphatunk

Jelenlegi oldal Affiliate Links

A Revalid termékei számos lehetőséget nyújtanak hajunk ápolására. Megoldást kínálnak hajhullásra, erőtlen, fénytelen és meggyötört haj regenerálására, hajnövekedési zavarok kezelésére, illetve korpásodás ellen is. Azt gondolhatnánk, hogy egy ilyen sokrétű készítmény nagyon drága, de valójában a Revalid ára alig mutat túl a jobb minőségű hajápolási cikkek árain.

Ha pedig azt is belekalkuláljuk, hogy a Revalid ára ellenében milyen elképesztő és egyedi eredményt kapunk, akkor egyáltalán nem sorolhatjuk a luxus díjszabások közé. Hiszen hiába veszünk másik terméket a feléért, ha az semmilyen javulást nem hoz, ugyanis így duplaköltségbe verjük magunkat, mert megvettünk egy értéktelen valamit, ami után még egy minőségi darabért is pénzt kell majd adnunk és az idő is feleslegesen telik, ami például hajhullás esetében súlyos következményekkel járhat.

A Revalid ára természetesen termékenként és kiszerelésekként változó, valamint az is nagyban befolyásolja, hogy hol szerezzük be. Ha szeretné jutányos áron megvásárolni a Revalid márka kiváló darabjait, akkor látogasson el az ewopharma.hu webáruházba, ahol a hajhullás elleni és regeneráló hatású kapszula 30 és 90 darabos kiszerelésben is megrendelhető!

A Revalid ára harminc darab esetében 2754 Forint, a 90 darab pedig 6802 Forintért vásárolható meg. Látható, hogy a nagyobb kiszerelés révén, kedvezőbben juthat hozzá az értékes hatóanyagokhoz, így ha még a 2-3 hónapos kúra elején tart, mindenképpen érdemes ebben gondolkodnia. Továbbá, lehetősége van hajtonik, sampon, hajpakolás és hajbalzsam beszerzésére is, amelyek esetében a Revalid ára szintén eltérő.

A hajtonik 8361 Forint, a revitalizáló pakolás 3318, valamint a samponra és a balzsamra vonatkozóan, a Revalid ára egységes 3285 Ft. Amennyiben szeretné kipróbálni eme remek készítményeket, vagy már bevált eszközként nyúlna újból hozzájuk, akkor lépjen be az ewopharma.hu weboldalra és keresse a Hajregeneráló menüpont alatt, vagy válassza ki a márka szerinti keresés Revalid kategóriáját!