A Reisenthel világszerte ismert

reisenthel
reisenthel

A német márka a magas minőségi, funkcionális és stílusos táskáiról, illetve egyéb utazási kiegészítőiről ismert. A Reisenthel cég alapítása egészen 1971-ig nyúlik vissza. A termékei modern, letisztult designnal rendelkeznek. Gyakran tartalmaznak élénk színeket és merész mintákat.

A vállalat híres az innovatív megközelítéséről, ami új ötletek és megoldások bevezetését jelenti a kiegészítők területén. A kínálat az iskolatáskáktól kezdve, a bevásárlókosarakon át az utazótáskákig terjed.

A Reisenthel sok esetben a fenntartható anyagokra és gyártási folyamatokra összpontosít azért, hogy csökkentse az ökológiai lábnyomot. Az árucikkek általában sokoldalúak, ami azt jelenti, hogy többféle módon használhatóak, legyen szó a mindennapi életről vagy utazásról.

A tervezők nagy figyelmet fordítanak a kényelemre, például az ergonomikus pántokra és a könnyen hozzáférhető zsebekre. A gyártó versenyképes áron kínálja a portékáit. A Reisenthel márkát világszerte ismerik és elismerik, hiszen az évek során bizonyította a megbízhatóságát és minőségét.