A La Roche Posay Lipikar tusfürdő tisztít és ápol egyszerre

la roche posay lipikar tusfürdő
la roche posay lipikar tusfürdő

A zuhanyozás, fürdés a rohanó hétköznapok egyik kellemes csúcspontja. Beállni a zuhany alá vagy elmerülni a kádban, igazán relaxáló élmény, amihez a La Roche Posay Lipikar tusfürdő szintén hozzájárul a csodálatos hatásával.

Ez a testnek és léleknek is üdítő érzést biztosító dermokozmetikum többféle kivitelben is megtalálható, attól függően, hogy a bőrünknek mire van szüksége. A Gél Lavante okos és gazdaságos választás, hiszen az egész család használhatja arcra, testre, babák fejbőrére és intim testrészekre egyaránt.

Ez a La Roche Posay Lipikar tusfürdő bőrnyugtató niacinamide és lipidpótló shea vaj hatóanyagokkal tisztítja és táplálja a bőrt egyidejűleg. Rendkívül kellemes és frissítő érzést nyújt a finom, megfelelően habzó gél textúrájával és enyhe illatával.

A szemet sem csípi, ezért a kicsik is nyugodtan alkalmazhatják. A La Roche Posay Lipikar tusfürdő semleges pH-értékkel bír, így semlegesíti a kemény víz szárító hatását. Érdemes kipróbálni a termékcsalád többi tagját is, mint a Surgras és a Huile változatokat.