Szaténszalag nemcsak esküvőkre

szaténszalag
Szaténszalag

A kézimunka és a varrás során változatos anyagok állnak a készítők rendelkezésére. Az egyik legnépszerűbb az univerzális szaténszalag, ami egyszerre lehet a munkánk alapja és dekorációja is. A ruhák varrásán és díszítésén kívül, széles körben használják az ajándékok csomagolásához, kiegészítők és kalapok készítéséhez. A bútorokat és a lakberendezési tárgyakat is ékesíthetjük ezekkel.

Az anyag legfontosabb előnye, hogy a szaténszalaggal történő munkavégzésnél nincs szükség különleges képességekre, csupán a képzeletre és a kisegítő anyagokra, eszközökre. Továbbá ,nagyon közkedvelt az esküvői témakörben, mivel a szertartások egyik fő és pótolhatatlan dekorációja.

Luxust és romantikát kölcsönöznek az eseménynek, így kiválóan alkalmasak a termek díszítésére, mivel ünnepi hangulatot teremtenek. A vendégek és a friss házasok autóit, a menyasszony esküvői csokrát, a virágkompozíciókat, a vőlegény kitűzőjét és a különféle kiegészítőket is kombinálhatjuk szaténszalag felhasználásával. Ez eleganciával tölti meg az esküvőt és nem marad észrevétlenül.