Szamártejes bio kozmetikumok családja

Kozmetikum szamártejjel

A legtöbb ember jobb esetben rájön, hogy valamit változtatnia kell életvitelén, ha egészsége megomlik. Azért jobb esetben, mert sokaknak egy betegség sem elég figyelmeztetés arra, hogy más utakat keressenek az életben, mint amin eddig jártak. Legújabb kollekciónk a bio kozmetikumok területén szamártejjel készül.

Ez a csodálatos anyag már természetes állapotában is nagyon gazdag a zsírban oldódó vitaminokban, mint az A, E, D, valamint C és különféle B vitaminokban, de egyéb tápláló anyagokban is. Továbbá, nagyon gazdag enzimekben és antiallergéneket szintén tartalmaz.

Megnyugtatja a bőrt, mint a bio kozmetikumok legtöbbje és természetesen nem tartalmaz vegyi anyagokat. A szamártejről régóta tudják, hogy nagyon értékes és tápláló. Egy gond van csak vele, hogy igen csekély mennyiség áll belőle rendelkezésre.

Ezért az ára is igen magas. Viszont, akinek pikkelysömöre van, amire nagyon ajánlottak ezek a termékek és már több készítményt kipróbált, semmi sem drága. Hiszen amikor viszket és sebesedik a bőr, az nagyon kellemetlen. Ezért olyan keresettek a szamártej bio kozmetikumok, hiszen van, aki mást nem is igazán használhat.