Nem olcsó a Thaiföld repülőjegy

Nem hibáztatjuk, ha azon a véleményen van, hogy igazán drága a Délkelet-Ázsiába való utazás, hiszen nem könnyű kifizetni az átszállásos repülőutat. Azonban ha Ön úgy döntött, hogy ez nem szegi a kedvét, és mégiscsak a Thaiföld repülőjegy mellett teszi le a voksát, akkor azt tanácsoljuk, hogy legyen körültekintő, és válasszon egy igazán előnyös ajánlatot!

Tételezzük fel, hogy például Bangkokba szeretne ellátogatni, és nézzünk utána annak, hogy milyen lehetőségei vannak. Thaiföld repülőjegy vehető viszonylag alacsonyabb áron a Qatar Airways színeiben, hiszen jelenleg csupán 170 ezer forintot kell kifizetniük a kalandos kedvű utazóknak.

Jó választás lehet az Emirates is, hiszen ennél a cégnél 135 ezer forintba kerül egy Thaiföld repülőjegy. De ha ezek az ajánlatok nem nyerik el a tetszését, akkor akár a Finnair által kínált lehetőségekre is vethet egy pillantást, hiszen ennél a cégnél körülbelül 140 ezer forintot kóstál egy Thaiföld repülőjegy.

A felsorolt vállalatokon kívül szóba jöhet még az Aeroflot és a Thai Airways is, hiszen náluk sem annyira drága a Budapestről Bangkokba való, egy átszállásos repülés.