Miért jó a marha fehérje?

marha fehérje
marha fehérje

Amennyiben az izomtömeg gyarapítása a cél, akkor a beef protein kiváló döntés lehet. A marha fehérje nem tartalmaz glutént, laktózt és szóját. Szinte bárki fogyaszthatja, hiszen kevés az esélye az érzékenységnek.

A biológiai értéke magasabb, mint 90 %. Tudni kell, hogy minél nagyobb ez a szám, a test annál többet hasznosít, illetve fordít izomépítésre és regenerációra. Mivel laktózmentes, ezért rendkívül gyorsan felszívódik. Remek alternatívát jelent azoknak, akiknek a szervezete érzékeny a tejcukorra.

Kifejezetten gazdag vasban és kreatinban. A marha fehérje ezen összetevői támogatják a vérkeringés és a vérsejtek egészségét. Tartalmaz továbbá vitaminokat és ásványi anyagokat is, amelyek szintén fontosak a szervezetnek.

Állati eredetű, ezért teljes értékűnek számít, ami azt jelenti, hogy nincs szükség más proteinekkel való kombinálására. A táplálékkiegészítő általában por formájában van jelen a szaküzletek polcain. A marha fehérje aminosav felépítése majdnem megegyezik az emberi izomzattal, így gyors regenerálódást eredményez.