Hatékony és gyors biorezonanciás dohányzás leszoktatás

A biorezonanciás kezelés nagyon sok problémát megoldhat, még akár a dohányzásról is le lehet szokni a segítségével, nem hiába egyre több ember veszi igénybe ezt. A biorezonanciás dohányzás leszoktatás elméleti alapjai elolvashatóak az Egészségkapu Gyógycentrum honlapján, ezért ha Önt is érdekli ez a kezelés, akkor lépjen be és minden információt megtudhat a folyamatról! Többek között azt, hogy a kezelés megkezdése előtt, nincs szükség semmiféle orvosi kivizsgálásra, sőt, még a megszokott, napi gyógyszereit is beveheti.

Ez azért van, mivel nincs kereszthatás, ugyanis a kezeléshez használt készülék biofizikai, míg az orvosságok biokémiai szinten hatnak. Non-invanzív a biorezonanciás dohányzás leszoktatás kezelés, ami azt jelenti, hogy nem hatolnak be semmilyen módon az Ön testébe, csak és kizárólag pántokon keresztül lesz a készülékhez kapcsolódva. Mellékhatások sem fognak jelentkezni a kezelések alatt, ugyanis a szervezet az ingerküszöb alatti és feletti tartományokra nem reagál.

Természetesen, a biorezonanciás dohányzás leszoktatás megkezdése előtt, bizonyos lényeges előkészületeket meg kell tennie az otthonában, mint például eltünteti azokat a tárgyakat, amelyek a dohányzásra emlékeztetik, alaposan kitakarítja a lakást, másképpen mondva teljesen eltünteti a dohányfüst szagát, alacsony kalóriatartalmú ételeket készít, megkéri a családtagokat, kollégákat, barátokat, hogy lehetőleg ne gyújtsanak rá az Ön jelenlétében, de főleg ne kínálják meg cigarettával. Ugyanakkor, tulajdonképpen erre nagy szükség nincs, mivel a kezelés után már zavarni fogja a cigarettafüst, jobb esetben egyenesen undorodni fog tőle.

A biorezonanciás dohányzás leszoktatás napján, vagyis a kezelés megkezdése előtt 2 órával már ne gyújtson rá semmilyen körülmények között, de ha mégsem sikerül megállnia, akkor inkább kérjen új időpontot, mert ebben az esetben a siker, a kezelés eredményessége nem garantált. Lépjen be az egeszsegkapu.hu weboldalra és minden, a kezeléssel kapcsolatos ismeretet beszerezhet arra az esetre, ha a biorezonanciás dohányzás leszoktatás mellett határozta el magát!