Hajdu Aquastic 80 több vízvételi helyre

Hajdu Aquastic 80

Magyarországon sok vásárló aktívan használja a Hajdú vízmelegítők különböző típusait. A Hajdu Aquastic 80 egy intelligens rendszer, ami megvizsgálja a fogyasztó egyéni szokásait. Ezek a beállított paraméterek a memóriában tárolódnak, ami lehetővé teszi a rendszernek, hogy előkészítse a vizet a szokásos időben a szükséges jellemzőkkel, ezáltal 10%-os energiatakarékosságot eredményez a hagyományos fogyasztáshoz képest.

A Hajdu Aquastic 80 literes bojler 45 °C fokon képes tartani a meleg vizet. A típus egyik fő előnye a szuperkompakt kialakítás, hiszen a készülék mélysége mindössze 50 cm. Ennek köszönhetően, ideális a kicsi fürdőszobák és konyhák melegvíz-ellátására.

A Hajdu Aquastic 80 literes vízmelegítő univerzális beszerelésének köszönhetően, több vízvételi helyet is képes kiszolgálni egyszerre. Mivel optimálisan képes elosztani a tartály tartalmát, így akár 15-20% több meleg vizet kaphat kényelmes hőmérsékleten. A csupán első osztályú anyagból készült termékre a gyártó többéves garanciát vállal.