Ha nem jön a mentő, nincs mit tenni!

Az egyre forróbb nyarak és a gyakran bekövetkező hirtelen időjárás-változások nagyon megterhelik még egy egészséges ember szervezetét is. Gyakran következhetnek be hirtelen eszméletvesztések, szívrohamok vagy kiszáradások, főként a nyári hónapokban. Ilyenkor egyből a telefon után kapunk, de mit tehetünk, ha nem érkezik ki a mentő? Ha nagyon sürgős a kórházba jutni akkor nem érdemes a mentőre várni, és szükség lehet alternatív megoldásokat keresni. Nem feltétlenül csak vészhelyzet esetére kell gondolnunk, mert mi van akkor, ha egy folyamatosan ágyhoz kötött beteg van a családban, akit időnként kötelezően be kell vinnünk kórházba?

A mentőszolgálatok gyakran olyannyira leterheltek, hogy egyszerűen nem képesek lépést tartani a felmerülő igénnyel. Szerencsére van más megoldás. Szükséges azonban szem előtt tartanunk, hogy a betegszállítást nem végezheti akárki, így csakis a megfelelő engedéllyel rendelkező szakemberekre bízhatjuk a feladatot. A magáncégek ebben tökéletes segítséget nyújthatnak.

Az olyan vállalkozások, amilyen például az Aranyszív Ambulance, rendelkeznek minden olyan eszközzel, ami felöleli a gépjármű flottát, a szakembereket, kellő hozzáértést és természetesen a megfelelő eszközöket is. Csupán annyi a dolgunk, hogy szerződést kötünk, és bármikor hívhatjuk őket, amikor szükség van rá. A nap minden percében és az év 365 napján az irányító központ fogadja a hívásunkat. Nem is gondolnánk, de ezek a privát cégek hatalmas segítséget jelentenek az állami egészségügyben dolgozók számára.

Nem kevés terhet vesznek le a mentősök válláról azzal, hogy ilyen esetekben nem kell kimenjenek és megvárják a vizsgálat végét. Az Aranyszív Ambulance szívügye, hogy minden egyes személy teljes biztonságban és kényelemben érezze magát. Legyünk előrelátóak, és kössünk idejében szerződést, mert ebben az esetben, egyáltalán nem kell a mentőre várni, ha valami probléma merülne fel, ugyanis a kiérkező mentőápolók képesek elvégezni az elsősegélynyújtást, majd a gyors kórházba szállítást a maximális kényelem mellett.