Elektromos kisautó, a gyermekek egyik kedvence

MyCar electric! You can pick up the MyCar electric! From evstores in Park Lane for just £10,000. www.evstores.co.uk (0435) http://ecoworldly.com/2009/04/09/100000-more-electric-cars-in-london-pledges-mayor/

Milyen alkalmakra vásárolható elektromos kisautó?

Az elektromos kisautó olyan ajándékot képez, amit bármilyen alkalomra átadhat a csöppségeknek, hiszen az öröm garantált. Melyik csöppség nem örül egy élethű járműnek, amit ő is vezethet? Legyen szó tehát születésnapról vagy karácsonyról, minden esetben garantált sikert ér el egy ilyen meglepetéssel, fiúk és lányok esetében egyaránt.

Mennyire biztonságos az elektromos jármű?

Mivel távirányító is jár hozzá, az elektromos kisautó teljes mértékben biztonságot nyújt a csemetéknek. Bármilyen probléma is lépne fel, a távirányítón található vészfék funkció mindig a szülők rendelkezésére áll. Így mindenki nyugodt marad, hiszen az autókázás semmiféle kockázattal nem jár.

A kisautó tartozékai

A vészfék funkció mellett, az elektromos kisautó számos egyéb pozitívummal is rendelkezik. Ilyen például a lengés-csillapított kerekek kialakítása vagy az USB csatlakozó, aminek segítségével zene is hallgatható a járműben. Több modell is a szülők rendelkezésére áll, így minden korosztálynak és ízlésnek megfelelő ajándékot rendelhetnek meg.