Egyszerű kezelni a fan coil vezérlését

Fűtéstechnikában lényeges a megfelelő vezérlőegység szerepe is. A myComfort mikroprocesszoros vezérlők, egyfázisú többsebességes aszinkron motorral szerelt Galletti fan coil berendezések szabályozásához használhatóak.

A falra szerelve vagy beépítve a berendezésbe egyaránt könnyen kezelhetőek, lehetővé teszik a levegő hőmérsékletének a szabályozását úgy a ventilátor fordulatszámának változtatásával, mint a ki-bekapcsolgatva a beállított fordulatszámon.

Szabályozható vele a fan coil elektromos fűtése is, kapcsolható kézi és automatikus módba egyaránt. Lehetőség van levegő és vízhőmérséklet érzékelő szonda opcionális csatlakoztatására is, ami megfelelő jelet ad, hogy automata üzemmódban a fan coil hűtésre vagy fűtésre váltson.

Az LCD kijelző mutatja a beállított és aktuális hőmérsékletet, a ventilátor forgási sebességét, a fan coil működési módját és jelzi a hibát is. A kiegészítő elektromos fűtés működése esetén, villog az ezt jelző piktogram és folyamatosan világít, persze ha be van kapcsolva ez a funkció.