Dewalt bontókalapács erős motorral

Állítható Dewalt bontókalapács

Ha bontásra kerül a sor, akkor kemény eszközöket kell alkalmazni, hogy minél hamarabb a földdel tudjuk egyenlővé tenni az adott objektumot. A Dewalt bontókalapács ereje hatékonyan vájja bele magát a legkeményebb betonba is.

Természetesen nemcsak rombolásra alkalmas, de az elektromos hálózat kiépítése szempontjából is remek szolgálatot tesz, hiszen ezzel könnyedén ki lehet vésni a vezetékek helyét. A Dewalt bontókalapács ereje a motorban rejlik, ami a nagy igénybevétel ellenére sem fogja megadni magát, ellenben könnyen megbirkózik a reá kiszabott feladatokkal.

A minőség garantált, ezért biztosak lehetünk benne, hogy egy olyan szerszám lesz a birtokunkban, amelyik hosszú időn keresztül megállja majd a helyét. A Dewalt bontókalapács tervezése gyors vésőszár cserét tesz lehetővé, ami akár 12 pozícióban is kivitelezhető.

Nagyon fontos a kényelmes kialakítása, aminek köszönhetően nem lesz kényelmetlen a használata, akár több órányi munka után sem. Precíz vésést tesz lehetővé, mivel az oldalfogantyú bármilyen szögben beállítható a Deawalt bontókalapács esetében.