Az Umarex vezető cég a piacon

Umarex vezető cég

Az önvédelmi felszerelések fontos kellékei a megfelelő személyi biztonság megteremtésének. A gáz-riasztó fegyverek, legyen az pisztoly vagy gépkarabély, mind a támadók elrettentésére szolgálnak.

Az engedély nélkül vásárolható és tartható önvédelmi fegyverek egyik neves képviselője az Umarex cég. Nevükhöz fűződik több tucat, a világ fegyverpiacának, neves típusainak élethű másolata, amelyek átalakított, önvédelmi célra szánt fegyverekből állnak. Az Umarex Steel Force nevű légpuska az amerikai M4 gépkarabély mintájára készült. Ez a típus népszerű az amerikai harcászatban és számos akció filmben is megfigyelhető. A Steel Force gépkarabély kiválóan alkalmas rögtönzött harcászati szimulációs események játékos és sportos lebonyolítására.

Könnyű súlya és tökéletesen élethű hangjai igazi csataélményt nyújtanak, miközben sorozatlövést ad le, például egy műanyag palackra. Az Umarex légpuskák és légpisztolyok is nagyszerű időtöltést tesznek lehetővé, a közeli támadások szimulálásával. Érdemes ellátogatni a combat-zone.hu weboldalra, ahol hatalmas a választék.