Az öntapadós dekor fólia ellenáll a természet erőinek

Sok fejtörést okoz egyes emberek számára, hogy milyen módon tudnák termékeiket a legegyszerűbben reklámozni. Kevés a reklámfelület és ha van is, akkor milyen módon rakják ki azt, amit szeretnének, hogy tartós legyen. Erre egy igazán jó megoldást jelent az öntapadós dekor fólia alkalmazása. Egyszerű, gyors a felhelyezése és akár reklámfelületnek is kiváló. Mivel egy monomer PVC anyagból előállított fóliáról van szó, nagy az ellenálló képessége a külső hatásokkal szemben, mint a víz, napsugárzás és szél.

Ezért lehet alkalmas kinti reklámfelületként, mert nem kell attól tartani, hogy pár nap alatt elázik. Főként egy bizonyos irányban ívelt, sík vagy olyan tárgyakhoz ajánlják, amelyek csak kisebb domborulattal rendelkeznek. Az öntapadós dekor fólia kapható matt vagy fényes, valamint egy állandó vagy éppen visszaszedhető kivitelben. Amennyiben úgy gondoljuk, hogy ahová éppen lerakjuk, az ott jó helyen van és nem kell a jövőben eltávolítani, akkor érdemes az állandó kivitelt választani, így akár egy nagyon hosszú ideig tartó reklámot is kaphatunk általa.

Az öntapadós fólia előállításánál nagyon fontos szempont volt, hogy ellenálljon a különböző szélsőséges időjárás viszontagságainak, valamint a legtöbb oldószerrel szemben is ellenállóságot tanúsítson. Hő-állósága nagyon változó, hiszen a mínusz harminc foktól kezdve, egészen a plusz kilencven fokig képes ellenállni. A gyártásnál figyeltek arra, hogy élettartamát amennyire csak lehetséges kitolják, így végül elérték, hogy kültéren körülbelül három évig képes megmaradni, míg beltéren szinte korlátlan az élettartama.

Az öntapadós fólia remek tulajdonságainak hála, nagyon közkedvelt elemmé vált. Gyakran használják díszítőelemként a lakásokban, valamint reklámfelületként a különböző cégek. Ha mi is szeretnénk reklámozni bármilyen terméket vagy szolgáltatást, nagyszerű választás lehet. Azonban, ha nem reklámként akarjuk hasznosítani, hanem csupán díszítőelemként, hogy feldobjuk vele a helyiség hangulatát, akkor arra is kiválóan hasznosítható elem az öntapadós fólia.