Az érintésmentes lázmérő funkcionalitása minden igényt kielégít

érintésmentes lázmérő
érintésmentes lázmérő

Az otthoni gyógyszeres szekrényből nem hiányozhat a testhőmérséklet mérésére szolgáló eszköz. Az érintésmentes lázmérő úgy működik, hogy egy adott felületre, például a homlokra irányított infravörös sugárzási hullámokat érzékeli. A készülék speciális érzékelőkkel rendelkezik, amelyek az emberi test hőjét rögzítik.

Előnye, hogy a mérés távolról is elvégezhető és viszonylag gyors módszer, ami különösen hasznos a kisgyermekek lázának mérésére. Érdekesség, hogy az érintésmentes lázmérő a környezet, a fürdővíz, a tej vagy a tárgyak hőmérsékletének mérésére is használható.

Az érintés nélküli lázmérő a hőmérséklet mérésére szolgáló modern eszköz. Szinte mindegyik modellje fel van szerelve a legutóbbi vizsgálatok eredményeinek tárolására szolgáló funkcióval, hangjelzésekkel, nagy és világos kijelzővel, vizuális lázjelzővel és automatikus kikapcsolással.

Az érintésmentes lázmérő használata nagyon egyszerű. Használható gyermekek és felnőttek testhőmérsékletének mérésére, miközben a készüléknek nem kell érintkeznie a bőrrel, így nagyon higiénikus.