Az Eger autómentő kihúzza a csávából

Meglátogatták Egerben a várat és egy csodálatos napot töltöttek el családi körben a történelmi városban, azonban az egészre rányomja a bélyegét, hogy az autó meghibásodása miatt az út szélén ragattak? Ne hagyja, hogy tönkretegye ez a kellemetlenség a csodás élményt! Hívja az Eger autómentő non-stop szolgálatát és perceken belül már mehetnek is tovább!

Ha kisebb problémáról van szó, ami helyben orvosolható, akkor a kiszálló szakemberek azonnal a segítségére lesznek, ha pedig nagyobb a baj, akkor az autót és Önöket is el tudják szállítani, hiszen többszemélyes járművel fognak érkezni. Tárcsázza a telefonszámukat, hogy minél hamarabb lezajlódhasson a felmérés, illetve szükség esetén a javítás!

Szerencsére a tapasztalat azt mutatja, hogy a legtöbb esetben nem olyan súlyos a probléma, mint ahogy elsőre látszik, így az Eger autómentő csapat segítsége révén, hamar elfeledkezhetnek a malőrről és csak a szép élmények maradnak majd meg erről a napról. Ha a munkálat befejeztével elégedett lesz, akkor mentse el az Eger autómentő elérhetőségeiket, mert még számos körzetben a segítségére lehetnek!