A Transzport Studium Kft. kínálta ADR oktatás

Legális körülmények között, a veszélyes áruk szállítása, fuvarozása komoly tanfolyam elvégzése után, egyedülálló okirat megszerzését követően történhet. Ezért is döntenek sokan az ADR oktatás mellett, aminek köszönhetően a sofőröknek lehetőségük nyílik arra, hogy a komoly törvényeknek megfelelően járjanak el a szállítást tekintve.

De pontosan mit is kell tudni erről a kurzusról, milyen feltételeket követel a beiratkozás? Az egyik legfontosabb tényezőnek az ADR bizonyítvány érvényessége és megléte bizonyul.

Abban az esetben, ha a régi okirat már lejárt, akkor hosszabbításra nincs lehetőség. Ekkor már csak a tanfolyam kínálta felkészítés, majd az azt követő vizsga marad annak érdekében, hogy a vezető legális keretek között dolgozhasson.

A sikeres abszolválás után, a sofőr szinte minden veszélyes árut fuvarozhat, szállíthat, kivéve a tartányban lévő típusokat. Ehhez egy újabb, komolyabb kurzusra és egyedülálló igazolványra lesz szükség. Manapság már az ADR oktatás igen korszerű tanfolyamnak nevezhető.