A GKI igazolványra való felkészülés

Sokan döntenek úgy, hogy több kategóriában akarnak vezetői engedélyt szerezni. Általában a legjobb ilyenkor, ha lentről haladnak felfelé, a motorkerékpártól egészen tehergépjárműig.

Ami a magasabb kategóriákat illeti, már kötelező elvégezni egy olyan vizsgát, aminek az eredmény a GKI igazolvány. Amennyiben szeretnénk jól felkészülni erre a vizsgára, érdemes lehet felkeresni a transzportstudium.hu iskoláját.

Itt olyan szimulátorral készülhetünk fel a vizsgákra, amelyek egyedülállóak és egész Európában mindösszesen öt darab található belőlük. Ezen az eszközön olyan eseteket is szimulálhatnak, amelyekre a gyakorlati tapasztalatszerzés során nincs lehetőség.

A szimulátor számos járműtípust képes megeleveníteni, az autóbusztól a nyerges vontatóig bármilyet. Képes olyan időjárási körülményeket szimulálni, bármilyen úttípusra, amelyekkel csak ritkán találkozhatunk, de a felkészülés rá mindig fontos. Az ilyen szimulációs gyakorlatok aztán nagyban hozzásegítenek, hogy a GKI igazolvány megszerzése könnyen és magabiztosan menjen végbe.